A Stabil Pont
Dianetika- Kulcs az elmédhez!

Az „egyszer fenn, egyszer lenn” állapot legyőzése az életben

Az Amikor hirtelen elkezdesz hibákat elkövetni, vagy ostobaságokat csinálsz, azt okozza valami. Amikor boldog vagy és jól érzed magad, és minden látható ok nélkül elkezded levertnek érezni magad, azt is okozza valaki. Tudtad, hogy meghatározott személyiségek léteznek? Azok, akik jót akarnak és azok akik rosszindulatúak. Ha tapasztaltál már valaha érzelmi hullámvasutazást, vagy egyszer fenn egyszer lenn érezted magad, lehet, hogy valaki a környezetedben elnyom téged esetleg lehengerelt vagy megpróbált kisebbé tenni.

 A tanfolyamon megtanulhatod a következő dolgokat:

 • hogyan különböztesd meg az emberek két típusát,

 • mit tegyél azokkal az emberekkel, akik ártani akarnak neked,

 • hogyan ismerd fel az igazi barátokat, illetve azokat akik ellened dolgoznak.

 Tanfolyam ára: 15 000 Ft  Kulcs a sikerhez!

Személyes értékek és integritás tanfolyam

Személyes értékek és integritásAz aki becsületes és egyenes, többet ér el és gyorsabban valósítja meg a céljait, mint az, aki becstelen és zárkózott. A saját eszményeinkhez való hűség biztos út a sikerhez. De hogyan is maradhatsz hű hozzájuk?
Ismerd meg annak okokait, hogy miért is veszítjük el személyes integritásunkat, és miért húzódunk vissza másoktól. Fedezd fel azokat az eszközöket, amikkel jobbra fordíthatod az életedet és boldogabbá, eredményesebbé és sikeresebbé válhatsz.
Megtanulhatod a következő dolgokat ezen a tanfolyamon:

 • hogyan határozd meg saját személyes értékeidet, és miként befolyásolhatják ezek életedet,

 • jó és a gonosz, a helyes és a helytelen pontos meghatározása, hogyan tudod használni ezt a tudást arra, hogy boldogabb és sikeresebb életed éljél.

  Tanfolyam ára: 15 000 Ft 


További tanfolyamaink!

 
Hogyan javítsuk kapcsolatainkat másokkal?
 

Hogyan javítsuk kapcsolatainkat másokkal?Vannak bizonyos konkrét tényezők, amelyek minden emberi kapcsolatban közösek, legyen az családi vagy üzleti, alkalkmi vagy bensőséges, rövid távú vagy hosszú időre szóló. Ha ismered ezeket az összetevőket, és tudod hogyan használd, képes leszel arra, hogy affinitást, támogatást és csodálatot adj és kapj, és ez egy pozitív kapcsolatot eredményez.
Van azonban egy konkrét tényező, amely minden vita vagy zaklatotság mélyén megtalálható. Ha ismered ezt a tényezőt és alkalmazásának lépéseit, akkor bármilyen nézeteltérést meg tudsz oldani és helyre tudod állítani a megértést és a harmóniát.


A következőkről tanulhatsz ezen a tanfolyamon:

 • a boldog élet két szabályát,
 • azokat a lépéseket, amelyekkel megállapíthatod egy kapcsolatban, hogy kinek van igaza és ki téved, különösen akkor, amikor valakinek a hangoztatott igaza már azzal fenyeget, hogy zátonyra futtatja a kapcsolatot. 

Tanfolyam ára: 15 000 Ft 


 Még több információ!


Ismerje fel kiben bízhat 

Ismerje fel kiben bízhatA túlélésed múlik azon, hogy tudod kiben bízhatsz és kiben nem. De hogyan ismered fel, hogy kik az igaz barátaid? Hogyan állapítod meg, hogy valaki a segítségedre lesz-e egy közös vállalkozás sikerre vitelében?
Előre lehet jelezni valaki viselkedését, mivel megvannak az alapvető elemei. Ha ismered ezeket, betekintést nyerhetsz embertársaid viselkedésébe és egyszerűen azáltal, hogy megfigyeled, hogyan cselekednek, mindent tudni fogsz róluk.

Ezen a tanfolyamon a következő adatokat ismerheted meg:

 • a bizalom fontossága minden emberi kapcsolatban,

 • hogyan becsülj fel másokat pontosan, és hogyan gondoskodj biztosabb jövőről a saját magad számára, és azoknak akikkel törődsz,

 • az emberi értékelés Hubbard-féle táblázatát, amely eszköz ahhoz, hogy megismerhesd az emberek jellemét, és meg tudd jósolni, hogyan is fognak viselkedni.

 
Tanfolyam ára: 15 000 Ft 


Sikeres házasság! 


 Hogyan tegyünk szert önbizalomra

Hogyan tegyünk szert önbizalomraAz önbizalom olyan dolog, amiből a legtöbb ember többet szeretne, de nem biztos benne, hogyan tegyen szert rá vagy honnan vegye. Az önbizalom növekedéséhez meg kell értened, hogy mi ronthatja a saját magadról alkotott véleményedet. Ha tudod, miért történik ez, akkor tehetsz valamit a helyzet visszafordítása érdekében.
Ezen a tanfolyamon a következő adatokat tanulhatod meg:

 • a biztonság valódi forrása az életben,

 • hogyan kapcsolódik enymáshoz az önbizalom és az önbecsülés,  mit tehetsz azért hogy helyreállítsd,

 • pontosan milyen lépésekkel érheted el, hogy jobban érts ahhoz, amit csinálsz.


Tanfolyam ára: 15 000 Ft 

Jó ha tudod!

A tanulás alapvető kézikönyve tanfolyam


A tanulás alapvető kézikönyve, L. Ron HubbardA tanulásról a tapasztalataid alapján az juthat eszedbe, hogy az egy szükséges rossz dolog, amit muszáj csinálni, mert ha nem tanulunk, akkor nem tudunk könnyen elhelyezkedni egy jó munkahelyen, és nem visszük majd semmire a nagybetűs ÉLETBEN. Ezért tanulni kell! Ez azonban sok szenvedéssel, nagy küzdelemmel, izzadságos munkával járhat, hogy átverekedjük magunkat az osztályokon.
Az iskolában sajnos nem tanítanak meg arra, hogy hogyan tanuljál, csak azt várják el, hogy tudjad az anyagot! De hogy hogyan éred el ezt az már senkit nem érdekel. Sokunknak a magoldás, mint tanulási módszer „vált” be, de sajnos az ilyen megszerzett tudás nem hosszú életű. Ha minden jól megy akkor megtudod írni a másnapi vizsgát. Sajnos az így megtanultakra nem mindig emlékszel az év végére, hát még később, amikor tényleg szükséged lesz azokra az adatokra. Ezzel a „tudással” nem sokra mész!
A tanulás alapvető kézikönyve tanfolyamon megtanulhatod, azt hogyan is kell tanulni! Elsajátíthatod azokat az alapvető módszereket, amik segítségével tényleg érteni is fogod azokat a dolgokat, amiről tanulsz, és használni tudod majd az életben
!

Tanfolyam ára: 20 000 Ft + a jegyzet ára.

 

Jelentkezz most a tanfolyamokra
a  70/434-7541 telefonon!

 Szeretnél jelentkezni a tanfolyamra?
Itt megteheted!


Az Ön e-mail címe:

Üzenet:

Elfogadom az adatvédelmi nyilatkozatotDianetika Központ, 7621, Teréz u. 15. Tel.:70/434-7541

Honlapkészítés